joi, 26 noiembrie 2020

Despre perverși

Voi v-ați gândit vreodată cât de perverși sunt ăștia din Vest? 

S-o luăm dinspre Est spre Vest, ca să fie totul clar: în Rusia vezi statui și monumente cu Lenin, clasa muncitoare, soldații eliberatori, poeții și dramaturgii clasici. Toți îmbrăcați frumos, cu căciuli în cap, așa cum se cuvine.

Cum cobori spre țări mai calde, ca de exemplu Grecia, hop! apare David, cu un frisbee în mână și în $%@& goală! Iar Venus se uită la el, cu țâțele pe-afară!

Bă, să zicem, totuși, că grecii au chestia asta în sânge. Da' ce mai zici de italieni?! Du-te în orice oraș din Italia care începe cu "Ve", ca de exemplu Veneția, Verona, Veorica... scuze, Veorica nu e oraș, e copac.

Ce-o să vezi acolo? Îngerași care se pișă în fântâna din piața orașului!

Oke, m-am gândit: cu ce-s eu mai prejos decât un îngeraș? Așa că m-am pișat și eu într-o fântână! Da' bulangiii de milițieni italieni m-au băgat în arest și mi-au dat și amendă! Discriminare! Păi ce dracu', eu m-am dus la îngerași în Rai să mă piș?! M-am pișat la mine acasă, pe Pământ, cum ar veni!

În fine. 

Bă, da' până și opăriții ăia din Danemarca sunt perverși! Au pus o sirenă în Copenhaga, pe malul bălții, dar n-au pus pe ea nici măcar o cămașă! Stă biata femeie în nuda goală, îngheață acolea, și din când în când mai vine câte unul și o decapitează!

Acuma voi vă umflați în pene, a? Ziceți: "Păi noi, românii, nu suntem perverși, noi suntem decenți! Noi avem Eminescu, Ștefan cel Mare, Kogălniceanu!"

Da? Think again! (Mai gândește și cu capul tău, bă! - în traducere)

Dacă ajungeți în București și doriți să vizitați, să zicem, Muzeul Național de Istorie (deși e puțin probabil, bețivanilor), o să vă șocheze, chiar pe treptele de la intrare, un Traian tuns cu ceaunul, în #^%$ goală, cu un câine în brațe!

WTF?! Ăsta e Traian, împăratul roman care ne-a civilizat?! Ăsta e ăla care ne-a făcut drumuri pavate, apeducte, stațiuni balneoclimaterice?! Du-te, bă... Nu pot să cred că nu i-au mai rămas bani să-și cumpere o pereche de chiloți...

Da' mă rog, e posibil ca aia să fie versiunea "Traian după o lună în Vaslui, ținându-și viitoarea soție în brațe".

Ok, ok, n-am nimic cu zoofilii, chiar dacă mă amuză și acum bancul ăla:

Un cioban își păzea turma de oi, care păștea. doooh! 

Apare proprietarul pășunii și-i zice ciobanului:

- Bă, ciobane, mută-ți oile de pe pășunea mea!

Ciobanul, sprijinit în fluier:

- Iaca nu le mut!

- Ce zici, bă?! Vezi că poate-ți f.. una!

- Poți să le f... pă toate, că nu-s ale mele!


Să revenim: nici măcar Bucovina nu a scăpat de perverși!

Cum urci de la Sucevița spre Câmpulung Moldovenesc, pătrunzi în pădurile de fag care au dat numele acestor locuri. Bukowina înseamnă Țara Fagilor, pentru prostălăi.

Chiar după ce ți se înfundă urechile de la diferența de altitudine, brusc, îți răsare, chiar în vârful Pasului Ciumârna, o... palmă.

Monumentul chiar așa se cheamă: Palma.

Păi cât de perverși au putut să fie oamenii care au pus tocmai în vârful muntelui tocmai simbolul bărbatului virgin sau singur?!

Nu se poate așa ceva! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu